Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2015 13:57 - И ще привлече чужди
Автор: srebrin39 Категория: Технологии   
Прочетен: 406 Коментари: 0 Гласове:
0



Лагеристите са обличани в стари войнишки дрехи, били са въшлясали, а в бараките не е могло да се спи от паразити. Искаме незабавна оставка на Президента! Сега няма индикации за падане на борда, а за нова опасност в случай, че такава се появи, ще е нужно време - изразимо в месеци.  Дори ако успеем да задържим нивото на инфлация ниско (нещо което се прави за първ път в България) има шанс да успеем да влезем в чакалнята на еврозоната след 2 години, което не само ще свали изцяло риска за борда, но ще свали драстично банковите лихви,  рисковете пред самите банки и ще привлече чужди инвестиции.

image

За мнозина от вас това е без значение, тъй като не пушите и мразите цигарите, но имайте предвид, че ако един пушач може да живее без цигари, то без вода и непушачите живеят само 3 дни, защото освен подготвяния монопол върху цигарите, се продължава и с опитите започнати от ГЕРБ за пълната монополизация и на питейната вода и прехвърлянето и в само няколко ръце.  За водата обаче ще пиша отделно и то като му дойде времето и когато вече сте пред свършен факт. Повече от година не е имало никакво лекарско обслужване. Искаме оставката на правителството! EUR/BGN - Валутен борд?

Както правилно се казва в един коментар “Днес ще вземат бизнеса на съседа, а утре и твоя! За твое “добро”, разбира се!”  За сведение  на повечето ни журналисти, които повтарят в повечето медии как “търговията щяла да бъде лицензирана” и сега нито един обект не може да продава цигари без лиценз!  Моята прогноза е, че новия монопол както се случи със забраната за пушене в нощните клубове ще доведе до още по-голяма безработица,  понижаване на заплатите и отново ще засегне не само пряко елиминираните от пазара, а и широк кръг фирми и хора. Контрабандата и пазарът на черно ще се увеличат, а като резултат това ще доведе до значителни по-малки продажби и за самия монополист. Бившият лагерист Нено Христов от с. Искаме разпускане на Народното cъбрание и насрочване на избори за Велико народно събрание!

ЕВРО-ЛЕВ / EUR-BGN - FOREX Но както съм казвал не веднъж, в Българияпътя към проглеждането мината само през многократно преживяното страдание, нещо като кучетата на Павлов, но по-бавно. Изворово, Старозагорско, свидетелства: "Никога през живота си не бях виждал гнойни рани по телата на хората, в които имаше червеи. Искаме оставката на кмета на София!  



Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: srebrin39
Категория: Технологии
Прочетен: 14197
Постинги: 11
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930