Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2015 10:31 - Приет, тютюневи изделия
Автор: srebrin39 Категория: Технологии   
Прочетен: 277 Коментари: 0 Гласове:
0



ЦК закрива лагера през 1962 след като двама лагеристи успяват да избягат от кариерата край Ловеч, но са заловени на границата и пред следствието разкриват смразяващата картина на убийствата в трудовата група-Ловеч. В Холандия и Германия цигари могат да се купят от къде ли не. Причината? Да получат дори мизерните в България пари за наука, като бонуси и възнаграждения за писане на "концепции" Ситуацията с българското производство към момента е  много тежка. Следствието сигнализира ЦК, която съставя комисия за разследване на случая, чиято дейност потвърждава фактите за извършени убийства.

Ограничения в местата за продажба има само в две европейски държави – Швеция, където цигарите и алкохолът са запазена територия само за държавния монопол, и в Унгария, която наскоро въведе скъпи лицензи за киоските за цигари. По груби сметки според offnews.bg служителите, които са “под шапката” на ведомствата, до които е разпратено писмото, са около 440 000 души. За съжаление последните години показват, че тенденцията в българското производство е към спиране и затваряне, при това на водещи родни предприятия.

Комисията предлага на Мирчо Спасов да се наложи партийно наказание "порицание". В България обаче се готви нещо повече - пълна забрана за продажбата на цигари в хипермаркетите, магазините, ресторантите и бензиностанциите. Съкращенията са удобен повод за изгонване на ДС калинки на Борисов, които след като опоскаха цялата държава като скакалци,  разориха с  действията и маоистката си щурмоващина  и “компетентност”  80% от българите, в момента саботират кабинета като бавят и спират всякакви реформи които биха облекчили граждани и бизнес.

Има си причини за това и те не са само световната икономическа и финансова криза. Има чисто българска криза.  Без малък и среден бизнес, без производство, държавата ни няма как да реши социалните си проблеми, които са свързани с ниските възнаграждения и високата безработица. В секретната стенограма Живков го защитава: "Той е дисциплиниран човек. Ако проектът бъде приет, тютюневи изделия ще могат да се купят от ограничен брой специализирани обекти, посочени след конкурс. Всъщност ако четете из форумите където пише държавната администрация, сами може да убедите каква безпричинна, зверска извънземна омраза питаят към народ (когото презират дълбоко) и към частен бизнес (когото мразят) чиновниците и какво единодушно  злорадство цареше в редиците им при всяко покачване на данъци, ток, горива, вода и всички гадости които се стовариха на населението. 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: srebrin39
Категория: Технологии
Прочетен: 13883
Постинги: 11
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031